Bedrijfsnieuws

Guardian Clarity™ anti-reflecterend glas: gevelindrukken met een ander perspectief

Traditioneel wordt glas gebruikt om een barrière te vormen die de omhulde omgeving beschermt. Een keuze voor een verkeerde glassoort kan een negatieve invloed hebben op het gehele zicht. Guardian Clarity™ is de juiste glassoort die het verschil kan maken.

Standaard beglazingseenheden reflecteren het licht dermate dat dit ons vermogen om makkelijk en helder door het glas heen te kijken, kan belemmeren. Voor sommige toepassingen is elke belemmering er een te veel. Voorbeelden hiervan zijn etalages die hun impact verliezen omdat reflecties afleiden, uitkijkplatforms die hun heldere zicht verliezen door de storende glans en restaurants met adembenemende uitzichten die volledig verdwijnen zodra de zon ondergaat.
 

Transparantie en prestaties – de grenzen voorbij

Nu is er een oplossing. Guardian Industries’ Glass Group in Europa, een vooraanstaande fabrikant van glas met hoge prestatiekenmerken en een belangrijke leverancier voor de bouwsector, heeft Guardian Clarity anti-reflecterend glas geïntroduceerd. Guardian Clarity wordt gemaakt met de meest geavanceerde coating-technologie en is ideaal voor glastoepassingen waarbij overmatige glans en reflectie een hindernis vormen en waarbij er een uitstekende transparantie wordt gewenst.Guardian Clarity anti-reflecterend glas zorgt ervoor dat licht beter wordt doorgelaten en daarbij is er ook minder reflectie op gevels. Het glas heeft uitmuntende optische eigenschappen die bijdragen aan indrukwekkende gevels en het glas leent zich voor iedere toepassing waarbij een prachtig uitzicht een belangrijke rol speelt.


Guardian Clarity anti-reflecterend glas biedt in zijn klasse de beste visuele prestaties die vandaag verkrijgbaar zijn op de markt, waarbij een maximale transparantie wordt bereikt met 'meer licht en minder reflectie'. 
Guardian Clarity maakt verschil waar nodig is en helpt op deze manier gevels te creëren die opvallen in het stedelijke landschap.

Deel dit artikel