Bedrijfsnieuws

Jorishof in Ridderkerk, 256e parkeerfaciliteit van Q-Park in Nederland

Q-Park opent vandaag haar tweede parkeergarage in Ridderkerk. In overleg met eigenaar NSI worden vanaf die datum een aantal door winkeliers, bezoekers en omwonenden gewenste aanpassingen doorgevoerd. Zo gaat de parkeergarage 24 uur per dag, 7 dagen per week open en kan er op meerdere manieren afgerekend worden in plaats van alleen door contante betaling. De aanpassingen zullen naar verwachting op 8 april klaar zijn. Gedurende de werkzaamheden blijft de parkeergarage niet alleen toegankelijk, maar is het parkeren ook gratis.

De verruimde openingstijden zijn niet alleen goed nieuws voor de gebruikers, maar ook voor winkeliers. Daarnaast gaat het gebruiksgemak fors omhoog omdat bezoekers voortaan op allerlei verschillende manieren kunnen afrekenen; bijvoorbeeld met creditcards, mobiliteitspassen en met betaalpassen van VPay en Maestro. Voor wie met een creditcard of bankpas betaald, is de gang langs de betaalautomaat niet meer nodig. Door het simpelweg invoeren van de pas bij het inrijden, kan er tot maximaal 50 euro zonder pincode bij de uitrit afgerekend worden. “Hiermee leveren we graag onze bijdrage aan de klantvriendelijkheid en aantrekkelijkheid van het Winkelhart van Ridderkerk”, aldus Mark van Haasteren, Algemeen Directeur Q-Park Nederland.


Winkelhart

Q-Park Jorishof (132 parkeerplaatsen) is de 256e parkeerfaciliteit van Q-Park in Nederland. Het is de tweede Q-Park parkeergarage in Ridderkerk. De andere locatie is Q-Park Ridderhof (247 parkeerplaatsen). Beide parkeergarages bedienen het Winkelhart van Ridderkerk, bestaande uit meer dan 140 winkels, het Gemeentehuis, theater en de bibliotheek. Dit artikel komt uit PARKEER24

Deel dit artikel