VDL Stokvis Parking Systems

dinsdag 18 mei 2010
timer 1 min
Nieuwe distributeur semi-automatische parkeersystemen.

Met ingang van 3 mei 2010 is VDL Stokvis Parking Systems de officiële en exclusieve distributeur van de volledige range semi-automatische parkeersystemen van de Duitse fabrikant Nussbaum Parking GmbH voor Nederland en België.

Exclusieve importeur

Het verkrijgen van het exclusieve importeurschap voor Nederland en België betekent dat VDL Stokvis Parking Systems een verdere invulling kan geven aan haar groeiambities op dit vlak. Directeur Frits Gobée: “Nussbaum Parking GmbH behoort tot de top drie producten in Europa op het gebied van mechanische parkeertoepassingen. Als importeur van deze systemen kunnen wij, naast onze succesvolle activiteiten op het gebied van volautomatische parkeersystemen, ook invulling geven aan de toenemende vraag vanuit de markt naar semi-automatische toepassingen.”

VDL Stokvis Parking Systems

Met 16 volautomatische parkeergarages en 17 semi-automatische parkeersystemen vervult VDL Stokvis Parkings Systems momenteel een leidende rol in de Nederlandse markt. Het bedrijf is onderdeel van de VDL Groep, een internationale onderneming die zich toelegt op de ontwikkeling, productie en verkoop van halffabrikaten, bussen en eindproducten.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel