Q-Park Noordelijk Havenhoofd in Scheveningen geopend

dinsdag 4 mei 2010
timer 2 min
Nieuw parkeerterrein biedt betere bereikbaarheid strand en boulevard.

Op 29 april is het nieuwe parkeerterrein Noordelijk Havenhoofd in Scheveningen in gebruik genomen onder de vlag van Q-Park Nederland. De 393 parkeerplaatsen betekenen een forse uitbreiding van de parkeercapaciteit aan het strand en de boulevard in Scheveningen. Met het zonnige seizoen en veel evenementen voor de boeg, is dat een welkome aanvulling. Meer parkeergelegenheid betekent immers minder file en dus meer comfort in de badplaats.

 

Ook dit jaar staan er in Scheveningen weer een aantal grote evenementen op het programma, zoals onder andere de North Sea Regatta, The Hague Open Beach Volleyball en het Royal Beach Concert. De grootste trekpleister blijft echter het strand. Gezien de uitdagingen die dit aan de mobiliteit in de kustplaats stelt heeft de gemeente Den Haag besloten om, vooruitlopend op de realisatie van een aantal parkeergarages, het parkeerterrein Noordelijk Havenhoofd te openen. De gemeente is eigenaar van het terrein, maar heeft in Q-Park Nederland de kwaliteitspartner gevonden om het parkeerterrein te beheren.

 

Q-Park Noordelijk Havenhoofd is zeven dagen per week en 24 uur per dag geopend. Het parkeerterrein is voorzien van twee ‘full service’ betaalautomaten en is continu aangesloten op de landelijke Q-Park Control Room, zodat de service richting parkeerders gegarandeerd is. De gemeente Den Haag heeft het uurtarief bepaald op 2,60 euro. Een dagkaart kost 15,70 euro. Het Scheveningse parkeerterrein is de elfde locatie van Q-Park in de gemeente Den Haag.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel