Partner in prefaboplossingen

donderdag 15 april 2010
timer 1 min
De toekomst is prefab. Dat is de stellige overtuiging van Rob Jansen, sinds november 2006 commercieel manager van Bestcon uit Best. Hij wijst erop dat prefab snel en flexibel is en een steeds grotere ontwerpvrijheid voor de architect kent. Bestcon wil zich daarbij onderscheiden door de compleetheid van het proces en door de nadruk op innovatie.
Bestcon begon ruim een halve eeuw ge- leden als betonfabrikant, maar heeft in de loop der jaren het accent verlegd naar de gevels. Jansen: “Wij bouwden eerst betoncasco’s (vloeren, wanden, gevels, trappen etc.), maar waren daarin een van de vele partijen. Enkele jaren geleden hebben we Sterk Bouwelementen overgenomen, een producent van geprefabriceerd metselwerk. Vervolgens hebben we besloten om ons ook te profileren op andere gevelbekledingen en dat te integreren in je sandwichdenken: complete pakketten in de markt zetten.”

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel