Contract voor tijdelijke parkeergarage Morspoort Leiden getekend

dinsdag 4 mei 2010
timer 1 min
Continental Car Parks bouwt tijdelijke parkeergarage Morspoort Leiden.

In concurrentie met de grootste bouwbedrijven van Nederland is Continental Car Parks geselecteerd voor de tijdelijke Parkeergarage Morspoort te Leiden op basis van een UAV-GC contractvorm. De keuze is gemaakt op basis van de laagste prijs maar ook het mooiste ontwerp en de meeste kwaliteit in de aanbieding.
De parkeergarage  heeft een capaciteit van 450 parkeerplaatsen en is volledig demontabel op basis van een staalconstructie met de Corus Quantem vloer.
Door architectenbureau Paul de Ruiter uit Amsterdam zijn drie verschillende gevelvarianten  uitgewerkt. Uit de varianten doek, glas of staal is inmiddels door de inwoners van Leiden gekozen voor de gevelvariant op basis van het doek. De verwachting is om dit najaar te kunnen starten met de realisatie.

Omschrijving:
450 parkeerplaatsen, bouwtijd circa 20 weken

Start bouw:
najaar 2010

Opdrachtgever:
gemeente Leiden

Architect:
Architectenbureau Paul de Ruiter BV uit Amsterdam

Constructeur
JVZ Raadgevend ingenieursburo bv

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel