Boek ‘Sleutel naar Concepten' verschenen

maandag 31 mei 2010
timer 2 min
De ‘Sleutel naar Concepten' is een toelichting op de ‘Toolkit Duurzame Woningbouw’. 

Woensdag 26 mei 2010 heeft Uitgeverij Æneas op initiatief van het LenteAkkoord de 'Sleutel naar Concepten’ gepubliceerd. De ‘Sleutel naar Concepten' is een toelichting op de ‘Toolkit Duurzame Woningbouw’.

 

De ‘Sleutel naar Concepten’ gaat uit van een serie fundamentele vragen die in feite de sleutel vormen tot het vinden van passende energieconcepten om duurzaam te bouwen. In deze ‘Sleutel naar Concepten’ komen niet alleen diverse concepten aan bod, er worden vooral handvatten gegeven bij het kiezen voor een bepaald concept. 

  

De ‘Sleutel naar Concepten’ is een toelichting op de ‘Toolkit Duurzame Woningbouw’, een compleet werk dat uitgebreide informatie biedt voor projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen, architecten en gemeenten. De ‘Toolkit Duurzame Woningbouw’ biedt een schat aan waardevolle informatie, maar sommige lezers kunnen door de bomen het bos niet meer zien. De ‘Sleutel naar Concepten’ helpt hen de weg door dat bos te vinden door die uitgebreide informatie beknopt samen te vatten. De focus ligt hierbij op het onderwerp energie. Op deze manier wordt de informatie die de ‘Toolkit Duurzame Woningbouw’ ontsluit toegankelijk voor ontwikkelaars, gemeentebeambten en

ontwerpers die welwillend staan tegenover energiezuinig bouwen en hiermee snel aan de slag willen.

 

Auteur: Ragna Clocquet, DHV, Eindhoven

ISBN: 978-94-6104-008-4

Verkoopprijs: 19,95 euro 

 

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel