Agenda

Studiedag: 'Naar gasloze woningen'

De studiedag ‘Naar gasloze woningen’ is gericht op de vraag hoe de overeengekomen, spectaculaire energietransitie in de nieuwbouw en de aanpassing van de woningvoorraad concreet kunnen worden gerealiseerd.

Wat zijn de technologische mogelijkheden en barrières? Hoe kan de energietransitie worden gefinancierd? Welke bijdragen worden verlangd van het Kabinet, de gemeente, woningcorporaties, andere verhuurders, installatiebedrijven, adviseurs en – last but not least – de huurders en bewoner-eigenaren zelf?


Op de studiedag 'Naar gasloze woningen' op woensdag 25 mei krijgt u antwoord op deze vragen en meer tijdens sessies met sprekers als Henk Visscher, Mariëtte Bilius, Hugo Priemus en Anne-Jo Visser. De dag is gericht op iedereen die vanuit werk of interesse bezig is met het onderwerp 'gasloos wonen'.

Met korting naar de studiedag

Als relatie van Stedebouw & Architectuur geniet u van € 25,- korting op deze studiedag. Vermeld daarvoor op het inschrijfformulier bij het vakje 'Overig' de volgende tekst: Relatie Stedebouw & Architectuur Korting.


Meld u hier aan voor de studiedag
.

Deel dit artikel