BIM tijdens DeltaPi Summit in de Van Nelle Fabriek

nov15
Op 15 november vindt de DeltaPi Summit 2016 plaats in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Een dag waar alles draait om het thema: ‘We are BIM LIVE’. Recente marktontwikkelingen en toekomstverwachtingen zullen hier centraal staan. Wat draagt bij aan het succes van een BIM-project? Wat is daarbij nodig? Wat is de rol van een kozijnfabrikant binnen een BIM-project?

Eerlijke praktijkverhalen komen aan bod van o.a. Era Contour TBI en de samenwerking met Solestus Nederland om antwoorden te krijgen op deze vragen. Om 10.00 uur start het algemene plenaire programma, wat gehost wordt door Stabiplan. Hier zijn ook Stabiplan relaties bij aanwezig. Tijdens dit plenaire programma wordt de hele BIM workflow besproken, waarin de rol van installateur, adviseur en fabrikant aan bod komt. Ook tijdens dit ochtendprogramma staan praktijkverhalen centraal. Na de lunch start het programma van DeltaPi.

Programma

09.00 uur: Inloop
10.00 uur: Algemeen plenair programma (gehost door Stabiplan)
12.00 uur: Lunch
13.30 uur: Plenair programma DeltaPi
14.30 uur: Subsessies
16.30 uur: Borrel


Tijdens de vier subsessies komen verschillende actuele onderwerpen aan bod. Zo worden de verschillende rollen (van architect, ingenieur, aannemer, kozijnfabrikant) in het BIM-proces behandeld. Dit gebeurt aan de hand van spraakmakende BIM-projecten en live demo’s van de software.

Sprekers

KOW – Concepts Design Development
Wiegerinck Architecten
INBO
ERA Contour |TBI
Solestus Nederland
BIMlink

Datum

15 november 2016

Locatie

Van Nelle Fabriek in Rotterdam


Meer informatie.

 

BIM tijdens DeltaPi Summit in de Van Nelle Fabriek

De Van Nelle Fabriek in Rotterdam.

Datum / tijd

15 november 2016
Aanvang: 09.00 uur

Locatie

near_meVan Nelle Fabriek