Agenda

Design for Work. Second Edition

Design for Work is een reek evenementen over de veranderende dynamiek van werkplekken, specifiek gericht op het verband tussen werken en ruimte. In deze tweede editie staat 'architectuur als activator van innovatie' centraal. Design for Work wordt georganiseerd door AKKA Architects.

Het evenement brengt experts van diverse disciplines bij elkaar om te discussiëren, kennis te delen en inspiratie op te doen over ruimte en werken. Op 20 september 2017 vindt de tweede editie van Design at Work plaats. Centraal staat de vraag: hoe kunnen we op werk innoveren middels architectuur? Er worden ervaringen gedeeld over samenwerken op de werkvloer en de impact van fysieke ruimtes.


Sprekers tijdens de sessie zijn Bertie van Wyk van Herman Miller en Stephanie Akkaoui Hughes van AKKA Architects. Zij gaan het hebben over hoe een werkplek gezien kan worden als asset van een organisatie en hoe bedrijven samen kunnen werken met andere ontwerp- en architectuurbranches om door middel van hun werkplek te innoveren.


Dit evenement vindt plaats op 20 september 2017 in de Impact Hub Amsterdam, Linnaeusstraat 2C. Meer informatie vindt u op de website van AKKA Architects.

Deel dit artikel