Agenda

C2C-Congress Venlo

Gemeente Venlo organiseert van 21 tot en met 23 maart 2017 het C2C-Congress Venlo. Dit driedaagse internationale congres richt zich op iedereen die meer over Cradle to Cradle (C2C) wil weten.

Network Dinner

De eerste dag van het C2C-Congress Venlo, op 21 maart, staat in het teken van een exclusief ‘Network Dinner’. Koplopers in de publieke en private sector ontmoeten elkaar gedurende dit diner om de toekomst te vormen.

In Practice Congress

Gedurende de tweede dag staat het ‘In Practice Congress’ centraal, met presentaties van topsprekers uit diverse hoeken. Onder andere: Michael Braungart, Roger Cox, Owen Zachariasse en ruimteavonturier Andre Kuipers. Hier komen diverse inspirerende projecten aan bod, waaronder het superduurzame stadskantoor Venlo (zie ook bovenstaande foto).

Experience Tour

De derde en laatste dag bevat een ‘Experience Tour’, met de mogelijkheid om met eigen ogen de kansen te zien van succesvolle C2C-implementaties. 

C2C-Congress Workshops

Tevens zijn er twee workshoprondes, waarbij deelnemers opgedane kennis in de praktijk brengen. De workshops bestaan o.a. uit een bedrijfscase van verschillende organisaties, waaronder AMI. Zij vertelt hoe en waarom ze met C2C aan de slag is gegaan. Lees hier meer over het programma.

Aanmelden

Voor het C2C-Congress Venlo zijn drie aanmeldmogelijkheden. Wilt u het Practice Congress op 22 maart volgen, dan bestelt u een ticket voor € 150,-. De Experience Tour op 23 maart kost € 75,-. Een combinatiedeal voor beide dagen kost slechts € 200,-.

Tickets bestellen doet u op de website van het C2C-Congress Venlo.

Deel dit artikel