Nieuws

Symposium Openbare Verlichting

Spectrum Advies & Design B.V. organiseert op 13 september 2012 een symposium rond het thema Openbare Verlichting. Het lustrumsymposium is gratis toegankelijk voor vertegenwoordigers van gemeenten, provincies en Rijkswaterstaat. Met dit symposium krijgt de editie van 2011 een vervolg.

Symposium Openbare Verlichting

Lezingen en workshops


Het symposium vindt op 13 september a.s. plaats in het Aviodrome te Lelystad. Het is het tweede symposium van Spectrum. Op het programma van dit speciale lustrumsymposium staan onder meer lezingen en workshops van toonaangevende sprekers. Daaronder zijn vertegenwoordigers van gemeenten én de bekende autocoureur Tim Coronel. Daarnaast presenteren uiteenlopende leveranciers en aannemers noviteiten op het gebied van openbare verlichting.
 

Voor overheid en Rijkswaterstaat


Deelname aan het symposium is kosteloos voor vertegenwoordigers van gemeenten, provincies, Rijkswaterstaat en andere partijen die verantwoordelijk zijn voor openbare verlichting. Op www.spectrumadvies.nl/nl/symposium  kunnen deelnemers zich inschrijven en meer lezen over het programma.
 

Platform voor inspiratie en discussie


Op het gebied van openbare verlichting signaleert Spectrum belangrijke ontwikkelingen. Overheden en Rijkswaterstaat staan voor tal van beleidskeuzes, onder meer met betrekking tot beheersvraagstukken en duurzaamheidaspecten. De vraag naar efficiënte verlichting heeft tot tal van technische innovaties geleid die om een afweging vragen. Spectrum wil met het symposium een platform bieden voor inspiratie en discussie.
 
 

Terug naar overzicht nieuws >>>

 Dit artikel komt uit Verkeer in Beeld

Deel dit artikel